2018’in Ruj Rengi: Turuncu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya bağlantı kopyala

Her yıl moda ikonları ve makyaj uzmanlarının belirlediği renkler, yeni bir trendi de bizimle buluşturuyor. 2018 ile birlikte ruj seçimi konusunda yaşadığınız kararsızlık da bu yazı sayesinde ortadan kalkacaktır diye düşünüyoruz. Ünlü dünyasının da çok sık tercih ettiği turuncu renk, yeni dönemin makyaj trendi olarak belirlenmiş durumda. Her vücut rengine uyum sağlamayı başaran ve gün ışığını dudaklarınız ile buluşturarak daha hoş bir görüntü elde etmenize yardımcı olan bu renk, sizleri de daha çekici ve etkileyici bir kadına dönüştürecektir.

Bronz Ciltlerin Vazgeçilmezi Turuncu Renk Ruj

Daha cesur ve daha enerjik adım atmak ve yeni döneme uygun hareket etmek isteyen bronz ciltli hanımların vazgeçilmezi rengi turuncu olarak karşımıza çıkıyor. bu ilgi çekici renk aynı zamanda cesareti de temsil ediyor. Doğal ve hafif bir yaz makyajı için tercih edilecek bu renk sizleri de bir adım öne taşıyacak ve daha hoş bir görüntüye sahip olmanızı sağlayacaktır.

Sıcak ve Enerjik

Turuncunun farklı tonlarını da deneyimleyebilirsiniz. Markalar bu konuda beklentilerinize kusursuz bir şekilde yanıt veriyor ve yeni dönemde de çok sayıda markanın turuncu renkler konusunda hamleler yaptıklarını görebiliyoruz. Ünlü dünyasına göz attığımızda turuncu renge olan bağlılığın bu yıl bir tık daha fazla olduğunu söylemek mümkün ve dilerseniz sizler de bu renk ile birlikte enerjinizi güçlü bir şekilde ortaya koyabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2018’in Ruj Rengi: Turuncu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

WOPRE ayrıcalıklarından faydalanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, toplamda tamamen ücretsiz!