Yazın En Şık Aksesuarı Güneş Gözlüğü Nasıl Seçilir?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya bağlantı kopyala

Gözlük modelleri 2018

 senesinde de kadınların ve erkeklerin vazgeçilmez aksesuarlarından biri olmaya devam ediyor. Güneş gözlüğü seçiminde dikkat etmeniz gereken ve göz sağlığınız için titizlikle yaklaşmanız gereken pek çok konu bulunuyor. Bu nedenle UV filtresine sahip olan gözlükler seçmeli ve güneşin zararlı ışınlarından gözlerinizi mutlaka korumalısınız. Güneş gözlüğü modelleri 2018 senesinde de yüz hatlarınıza göre belirleyebileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Bunlar:

Oval yüz hatları için güneş gözlükleriElmas yüz hatları için güneş gözlükleriÜçgen yüz hatları için güneş gözlükleriYuvarlak yüz hatları için güneş gözlükleriKare yüz hatları için güneş gözlükleriUzun yüz hatları için güneş gözlükleri

Güneş Gözlüğü Seçiminde Nelere Dikkat Edilir?

Bayan yeni güneş gözlük modelleri 2018 senesinde de iddialı tasarımlarıyla kadınların ilgisini çekiyor. Ancak model ve kesiminden önce UV değerine bakmalı günlük kullanım için alacaksanız UV 400 korumasına sahip bir gözlüğün yeterli olduğunu bilmelisiniz. Ancak gözlüğü kayak yapmak gibi aktiviteler için kullanacaksanz UV 400 değerinin yetersiz olduğunu da bilmelisiniz. Erkek güneş gözlüğü modelleri 2018 için de aynı kriterler geçerlidir.

Kaliteli Gözlükten Şaşmamalısınız

Moda abiye modelleri mağazalarına baktığınız zaman aksesuar bölümünde güneş gözlüklerinin de satıldığını görecek ve güneş gözlüklerinizi bu mağazalardan da alabileceksiniz. Önemli olan kaliteli gözlüklerden şaşmamanız ve bazı kriterlere uygun, göz sağlığınızı bozmayacak gözlükler tercih etmenizdir. Sonrasında doğru gözlük seçimi sayesinde gözlerinizi yaz boyu güneşten koruyabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yazın En Şık Aksesuarı Güneş Gözlüğü Nasıl Seçilir?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

WOPRE ayrıcalıklarından faydalanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, toplamda tamamen ücretsiz!