Cilt Rengine Göre Bronzer Seçimi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya bağlantı kopyala

Yaz aylarında ışıl ışıl bir cilt için bronzer uygulamak istiyorsanız cilt rengine göre bronzer seçimi yazımıza göz atabilirsiniz. Ten göre bronzer hangisi diye soranlar buraya.

Cilt Rengine Göre Bronzer Seçimi

Yüzünüzü daha küçük göstermek yada burun ve yanaklarda minik hileler yaratmak istiyorsanız yapmanız gereken ideal bronzerı bulmak olabilir. Yüzünüze göre bronzer seçimi yaparken cildinizin asıl tonuna olduğu kadar yazın bronzlaşan cildinizi de hesaba katmalısınız. Kendi ten renginizden birkaç ton koyu olan bronzerları kullanarak doğal bir görüntü çizebilirsiniz.

Beyaz Cilt
Beyaz yada solgun bir cilde sahipseniz bal rengi bronzerları tercih edebilirsiniz. Alt renginiz soğuk olduğu için turunculaştırmayan şeftali ve pembe tonlarını da tercih edebilirsiniz. Kahverengi alt tona sahip ürünlerden uzak durmanız gerekmektedir.

Buğday Ten
Ara bir ton olan buğday rengi tenlerde toprak tonlu bronzerları uygulayabilirsiniz. Cildiniz açık buğday ise altın yansımalı bronzerlar sizin için ideal olacaktır. Koyu buğday ten rengine sahip iseniz bakır yansımalı bronzerlar size uygundur.

Esmer Ten
Çikolata tonları sizin için uygun olabilir. Kendi ten renginiz koyu olduğu için ürünü kullanırken dikkat edin. Cildinizde karanlık bir görüntü yaratabilir.

Cildinize bronzer seçerken mutlaka deneyin. Yaz ve kışın kullanılan fondötenler farklı olduğu gibi bronzerlarda farklı olmalıdır. Alt tonunuza en uygun olan bronzerı seçmeyi unutmayın.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cilt Rengine Göre Bronzer Seçimi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

WOPRE ayrıcalıklarından faydalanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, toplamda tamamen ücretsiz!