Film Önerisi; The Notebook

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya bağlantı kopyala

Soğuk havlarda yapılacak en güzel aktivite evde film izlemek. Cuma ve cumartesi akşamlarınızı evde geçirmek istiyorsanız ve film olarak ne izleyeceğinizi bilmiyorsanız bu yazımız tam size göre.

The Notebook

Öncelikle romantik ve klasik film izlemek istiyorsanız the notebook tam bu tanıma göre yapılmış bir film. Başta yavaş başlayan film ortalara doğru sizi kendisine bağlıyor. Nick Cassavetes’in yönetmenliğini yaptığı, Nicholas Sparks’ın aynı isimli romanından uyarlanan 2004 yapımı romantik filminde baş rolde Rachel Mcadams, Ryan Gosling, Gena Rowlands, James Garner oynuyor.

“İstersen komik olabilirim.Dalgın, zeki, batıl inançlı.Cesur. Ve ayaklarımın üstünde hafif olabilirim.Her ne istersen olabilirim.Sen sadece bana ne istediğini söyle, senin için o olurum.” Noah

Film yaşlılar evinden yaşlı bir adamın elindeki not defterini okumasıyla başlayan bir aşk hikayesi. Seabrook adasında geçen filmde 17 yaşındaki Allie’nin adaya gelmesiyle başlayan hikayede adanın yerlisi olan Noah ile tanışır. Tanışan çift zamanla yakınlaşır ve büyük bir aşk hikayesi başlar. Her aşk hikayesinde olduğu gibi bu hikayede de imkansız aşk yaşanır. Noah ile Allie’nin arasında ekonomik fark olmasına rağmen aşk dahada büyür. Neyse daha fazla bilgi vermeyeyim. İzleyin ve yorumlarınızı bizimle paylaşın lütfen.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Film Önerisi; The Notebook

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

WOPRE ayrıcalıklarından faydalanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, toplamda tamamen ücretsiz!