“Daha İyi Bir Sen” İçin İnsan Sanatı Atölyeleri

“Daha İyi Bir Sen” İçin İnsan Sanatı Atölyeleri
“Daha İyi Bir Sen” İçin İnsan Sanatı Atölyeleri
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya bağlantı kopyala
Farklı disiplinlerde etkinliklere kapılarını açan Zorlu Performans Sanatları Merkezi, “Daha iyi bir sen” sloganıyla kurulan Human Art iş birliğiyle “İnsan Sanatı Atölyeleri”ne ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Her biri alanında uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleşen atölyeler, ruh, beden ve zihni besleyen çalışmalardan oluşuyor.

Katılımcılarının potansiyellerinin ortaya çıkması ve hayatlarının liderliğini alma yolunda, ilham verici ve dönüştürücü olması hedeflenen bu 4 haftalık atölyeler dizisinde, entelektüel seviyenin yanında deneyimsel seviyede öğrenme ve dönüşüm amaçlanıyor.

Qigong ile içsel liderlik: İnançlar ve gerçeklik

14 Mayıs

Uzak doğu kökenli kadim bir zihin-beden-enerji egzersizi olan Qigong (Çigong) temeli üzerine kurgulanan atölyelerde, içsel Kungfu sanatlarının denge, bütünlük ve birlik gibi ilkeleriyle, liderliğe dair bilgelik, cesaret, bağımsızlık, sorumluluk ve kararlılık gibi kavramlara odaklanılmaktadır.

Psiko Astroloji: Aşk ve Yakın İlişkiler Astrolojisi

15 Mayıs

Astrolojide doğum haritanızdaki akslar ilişki kurma biçiminiz açısından önem taşır.  Doğduğunuz anda yükselen burç ve diğer ucunu temsil eden alçalan burcunuzu sembolize eder. 

Bolluk ve Kariyer Rezonansı

15 Mayıs

5-6 yaşlarından itibaren bu dünyada saygın ve sağlam bir konum elde edebilmek ve olabildiğince konforlu yaşayabilmek adına önce uzun bir eğitim sürecinden geçiyor, akabinde ise yıllar içerisinde elde ettiğiniz donanımınızı bu hayatı temin edeceğini düşünülen bir kariyere yönlendiriliyor.

Kutsal İnek: Kıskançlık

16 Mayıs

Kutsal İnek Atölyeleri hayatı ve kendinizi her anlamda anlamaya çalışırken bunu insanlara karşı hoşgörülü olmak, egoyu anlamak, sakin kalabilmek, potansiyelini keşfetmek, beklentileri anlamlandırmak, yargılamak ve yargılamamak gibi durumları hikayeler ile ele alan, hayatı sorgulayan seminelerden oluşur.

Tai Chi

19 Mayıs

Hareketli meditasyon olarak da tanımlayabileceğiniz Tai Chi Chuan yin yang sembolünün hareket ile çalışılmasıdır. Yavaş ve akıcı hareket serilerinden oluşan T’ai Chi Chuan ile bedenlerimizi ve zihninizi daha iyi anlar; kaslarınız, tendonlarınızın, kemiklerinizin güçlenmesinin yanı sıra niyetleriniz, hisleriniz, farkındalığınız ve yaşam enerjiniz de güçlenir.

Ebru Şinik ile Nefeste Saklı Hayat

19 Mayıs 

Chopra Center eğitmenlerinden Bütünsel Sağlık ve Ayurvedik Yaşam Danışmanı Ebru Şinik, “Nefeste Saklı Hayat” kitabında anlattığı nefes tekniklerini paylaşacağı semineri ile sağlıklı ve mutlu bir hayatın kapılarını aralıyor.

Seda Bağcan ile Mantra Meditasyonu

19 Mayıs 

Dünya müzik otoritelerince “Mantra Müziğinin Cennetten Gelen Sesi” olarak adlandırılan Seda Bağcan ile mantraların büyüleyici dünyasında bir yolculuğa çıkıyor. 

Mantralar hakkında:

Dünyada her şey frenkanslardan oluşur ve bu frekanslar bozulduğunda mutsuzluk, huzursuzluk gibi negatif duygular ve hastalıklar oluşur. Zihni serbest bırakmak anlamına gelen mantralar; ses ve oluşan titreşimler aracılığı ile kişinin daha yüksek bir bilince ulaşmasını, aklın hayallerden ve günlük olaylardan kurtulmasını amaçlayan mantra müziği, zihni boşaltmak, konsantrasyonu artırmak, huzura ermek, zorluklardan kurtulmak için tekrarlanan hece, sözcük ve sözcük gruplarının melodiyle birleşmesidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Daha İyi Bir Sen” İçin İnsan Sanatı Atölyeleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

WOPRE ayrıcalıklarından faydalanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, toplamda tamamen ücretsiz!