Bronzeri Doğru Uygula Seksi Ol!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya bağlantı kopyala

Daha güzel görünmek için nerdeyse bütün kadınlar makyaj yapmaya ihtiyaç duyarlar. Peki güzel görünmek için neler yapmalıyız, hangi makyaj ürününü kulanmamız gerekir, hangisi cilt tonumuza uygun ve doğru kullanılır? bu yazımız bir çok sorunuza cevap olacak.

Bakımlı olmak herkes tarafından ilgi ve beğeni görmek isteyen kadınlar için, doğru teknikleri kullandıklarında bambaşka bir görüntüye sahip olacaklar. Bu noktada bronzer, makyajın olmazsa olmazıdır. özellikle yuvarlak yüz hatlarına sahip olanların kullanması önemlidir. Doğru uygulanmayan bronzer yüzde turuncu bir renk alarak çamur gibi bir görüntü çıkmasına sebeb olur.

Teninize Uygun Renk Seçilmeli

Bronzer kulanmaktaki amaç, yüz hatlarının belirginleştirilmesi ve güneşten yanmışsın efektinin ortaya çıkarılmasıdır. Bronzer kullanırken herhangi bir sorun yaşamaması adına cilt tonuna uygun ürün seçimi önemlidir. Bu nedenle alınacak olan bronzer cilt tonundan en az 3-4 ton daha koyu olması önemlidir. Özellikle ışıltılı ve ıslak bir cilt istiyorsanız, bu cildin parlamasına ve daha doğal görünmesine sebeb olacaktır.cilt tonuna yakın bir bronzer kullanmak, belli olmamasına ve dalgalanmaların ortaya çıkmasına sebeb olur.

Bronzer fırçası önemli: Uygulama yaparken en iyi sonucu alabilmek için kullanılan fırçada son derece önemlidir. Bronzer fırçasının geniş ve seyrek kıllı olmasında fayda vardır. Sık kıllı fırçalar ürünü direk yüze bulaştıracağından yoğun bir görüntü ortaya çıkabilir.

Yüzün Yüksek Yerlerine Uygulama İşlemi 

Bronzerı doğru uygulamanın temel kuralı, yüzün yüksek yerlerini tercih etmektir. Tıpkı kontür de olduğu gibi elmacık kemikleri, çene altı ve alın kenarları, bronzer için en uygun yerler olarak gösterilir.

Hafif ve dairesel hareketler ile uygulamak ürünün dağıtılmasına ve daha doğal sonuç vermesine yardımcı olacaktır. Bronzer uygulaması yaparken ürünün yavaş yavaş arttırmak daha kolay kontrol edilmesine destek verir. Özellikle elmacık kemiklerinin dış köşelerine uygulamak, dikkat çekici yüz hatlarına sahip olunmasına zemin hazırlar.

Bu tür makyaj hileleri kadınların olduğundan daha çekici ve seksi bir görünüme kavuşmasına zemin hazırlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bronzeri Doğru Uygula Seksi Ol!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

WOPRE ayrıcalıklarından faydalanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, toplamda tamamen ücretsiz!