Yaz Aylarında El Bakımı Nasıl Yapılmalıdır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya bağlantı kopyala

Kadınlar, erkeklere nazaran ellerine daha fazla özen gösteriyor ve önem veriyor. Yaz aylarında bu durum çok daha belirgin hale geliyor ve daha fazla hassasiyet göstermeniz gerekiyor. Kuruyan elleriniz bir süre sonra pullanacak ve deride dökülmeler meydana gelecektir. Bu tür sorunların devamında el bakımı iyi yapılmadığı takdirde mantar oluşumu da kaçınılmaz bir hal alıyor. Peki ne yapmak gerek? Dilerseniz bu detaylara hep birlikte göz atalım…

Nemlendirici Ürün Desteği 

Yaz aylarında cildiniz çok daha kısa sürede kuruyacak ve zarar görecektir. Nem ihtiyacınız bu dönemde artış gösteriyor ve bu ihtiyaca yanıt almak adına sizler de kozmetik ürünleri tercih edebilirsiniz. Nemlendirici bakım kremlerinin yanı sıra spreyler de mevcut ve markaların online adreslerini ziyaret ederseniz eğer bu konuda yardım alabileceğiniz çok sayıda ürün olduğunu sizler de göreceksiniz.

Ellerin Düzenli Olarak Sabunla Yıkanması 

Yaz ayarlında bakımın yanı sıra temizliğin de çok daha fazla önem taşıdığını belirtmek gerekiyor. Cilt yapınızı korumak ve bakterilerden uzak tutmak adına gün içerisinde en az 5 kez sabunla yıkamanız gerekiyor. Kozmetik ürün desteğinin yanı sıra bu detay da büyük bir öneme sahiptir. Kullandığınız sabunu da doğru seçmeniz gerekiyor ve kimyasal içerik barındırmayan doğal içerikli sabunları tavsiye ediyoruz. Bu iki detay, yaz aylarında ellerinizi çok daha sağlıklı hale getirecek ve beklentilerinize yanıt verecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yaz Aylarında El Bakımı Nasıl Yapılmalıdır?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

WOPRE ayrıcalıklarından faydalanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, toplamda tamamen ücretsiz!