Cilt Beyazlatmak İçin Kolay Yöntemler

Cilt Beyazlatmak İçin Kolay Yöntemler
Cilt Beyazlatmak İçin Kolay Yöntemler
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya bağlantı kopyala

Çeşitli nedenlerden kaynaklı oluşan kararmalar birçok kişinin canını sıkabilmekte. Özellikle diz ve dirseklerde, koltuk altlarında oluşan kararmalar nedeniyle bunlardan rahatsız olanlar çareyi doğal maskelerde aramakta. Beyazlatıcı maske yapmak isteyenler buraya. Evdeki malzemelerle bu sorundan kurtulmak son derece kolay

Yoğurtla Gelen Beyazlık

Vücuda her açıdan faydası bulunan besleyici olan yoğurdu sadece yemek dışında cilt bakımında da kullanabilirsiniz. Evde kendinizin yapacağı yoğurtla kararmalardan kurtulmaktasınız.  Evde maske nasıl yapılır tüm malzemeleri nasıl bulucam, oranları nasıl olacak diye kafası karışanlar için tarif basit. Sürmek istediğiniz bölgeye yetecek kadar ev yoğurdunu bir kaba koyup karıştın ve sürün. Yoğurt kuruduktan sonra ılık suyla temizleyin ve 1 ay kullanın. Sonuç sizi mutlu edecek.

Yoğurda Bal Ve Yulaf Ekleyin

Sağlıklı beslenme konusunda dikkatli olanların yakından tanıdıkları besinlerdir yoğurt ve yulaf. Aynı şekilde cildi beyazlatan maske tarifinde de kullanmak mümkün. İçine bal koyarak çok kolay ve etkili bir maske elde etmiş olacaksınız.

Limondan Gelen Tazelik:

Cilt beyazlatıcı ve leke giderici maske tarifleri içinde yoğurt ve limon suyundan gelen temizlikte bu sorunlara veda edebilmektesiniz.

2 kaşık ev yoğurdunun içine çeyrek limon suyu sıkıldıktan sonra 1 yemek kaşığı yulaf eklenir. Ballı limonlu maske içinde yer alan yoğurt ve yulaf ciltteki lekelerin yok olmasına aynı zamanda cildin beslenmesine ve nemlenmesine etki etmektedir. Düzenli olarak haftada 2 defa yapılması halinde 1 ay içinde etksini gösterir.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cilt Beyazlatmak İçin Kolay Yöntemler

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

WOPRE ayrıcalıklarından faydalanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, toplamda tamamen ücretsiz!