Yeni Yıl Hediyesi Ne Alsam?

yeni yıl hediyesi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya bağlantı kopyala

Yeni yıl yaklaşıyor. Kocaman bir yıl iyisi kötüsü ile geride kaldı. Yeni bir yıl yeni umutlar diliyoruz. Kimisi başarı, kimisi aşk, kimisi sağlık istiyor Dileklerimizde hep sevdiklerimiz var. Her zaman öncelik tabiki sevdiklerimizle sağlık bir yıl geçirmek. Hediye alarak yeni yılı taçlandırmak istiyoruz. Bu yazımızda size ufak bir kaç hediye önerimiz olacak.

Yeni Yıl İçin Hediyeler

Atelier Rebul

Annenize veya babanıza hediye almak istiyorsunuz ama kafanız karışıksa. Size şahane bir öneri Atelier Rebul’un birbirinde farklı kokuları var. Eğer anneniz veya babanız kolonya seviyorsa mutlaka tavsiye ederiz. İsterseniz çanta boyu isterseniz ev için özel boyları var. Biz sizin için lavanta kokuluyu seçtik.

The body shop

Kız kardeşinize hediye almak için şahane bir tercih, The Body Shop’un yılbaşına özel paketi olan, Vanilyanın Harika aromasını taşıyan Vanilla Chai serisinin vücut bakım seti. içinde duş jeli, body butter, vücut peelingi ve el kremi.

Mac cosmetics

İş arkadaşınız veya kız arkadaşınız için çok uygun bir hediye. Mac’in yılbaşı için hazırladığı bu paket gerçekten bayanlar için yapılmış. Ruj, parlatıcı ve dudak kalemi ile birlikte çantada hediye. Bu paketle gerçekten arkadaşınızın gönlünü feth edebilirsiniz.

Oysho

Tabiki yenil yıl denilince akla kırmızılar, süslenmiş yeni yıl ağaçları ve evde aile birlikte yenilen yemekler. Yeni yıl konseptli hediye arıyorsanız Oysho bunun için çok güzel tasarımlar yapmış. Biz sizin için bu geyikli beyaz terlikleri seçtik.

Nike

Bu sene çok fazla göreceğimiz Nike spor ayakkabı favori hediyemiz. Eğer kesin beğeneceği bir hediye isterseniz işte bu ayakkabıyı tercih edebilirsiniz. Günlük yaşam için tasarlanmış Nike ayakkabı hem spor hem şık bir tasarım.

Dolce&Gabbana

Hediye almak istediğimizde klasik aklımıza parfüm gelir. Bir çok parfüm markası var. Hediye almak istediğiniz kişinin hangi parfüm kullanıldığını biliyorsanız, hediye almak için parfüm tercih edebilirsiniz. Biz tercihimizi Dolce&Gabbana’dan yana kullandık.

Zara Home

Ev hediyesi almak isterseniz Zara Home bunun için en doğru yer. Zara home’da birbirinden farklı çerçeve, vazo, mum veya mutfak ürünleri alabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni Yıl Hediyesi Ne Alsam?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

WOPRE ayrıcalıklarından faydalanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, toplamda tamamen ücretsiz!