Sağlıklı Ve Parlak Saçlar İçin Bakım Ürünleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya bağlantı kopyala

Mat Ve yıpranmış saçlarınızı şımartmaya ne dersiniz? Saçlarınızın sağlıklı parlak görünmesini istiyorsanız bu yazımız tam size göre. Saçlarınıza hacim katacak aynı zamanda besleyip parlaklık verecek bir kaç ürün tavsiyemiz olacak.Öncelikle saçlarınızın sağlıklı uzamasını istiyorsanız bir önceki yazımıza mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyorum.

Saç Bakım Ürünleri Tavsiyeleri

Gelelim parlak Ve bakımlı saçlar için tavsiye ettiğimiz ürünlere.

The Body shop’ın Banana saç maskesi mutlaka denemenizi tavsiye ederiz.Ekvator’da yetiştirilen muzlardan elde edilen muz püresi ve Peru’dan brezilya fındığı yağı içeren bu saç maskesi %100 vegandır. Haftada 1 defa düzenli olarak saça uygulandığında daha parlak, sağlıklı ve canlı bir saç görünümü sunar. Saçları nemlendirerek derinlemesine besler. Saça kökten uca uygulanarak, kabarıklığı ve saçlarda tiftiklenmeyi en aza indirger.

• Normal-kuru saçlar için

• Yoğun nemlendirici saç maskesi

• Gerçek muz püresi içerir

• Silikon ve mineral yağ içermez

• %100 Vegan

Kiehl’s Rice And wheat volumizing şampuanı saçı temizlerken saçı ağırlayan kalıntı bırakmadan temizler. Dolgun Ve sağlıklı saç görünümü elde edeceğiniz gibi saçlarınız kalın telli görünür. Saçın kendi yapısındaki doğal yağlara zarar vermeden saça hacim ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Saça istediğiniz nemi kazandırırken saçın hemen yağlanmasını engelliyor.

Ducray Anaphase Cream şampuanı saçlarınızın hızlı uzamasını sağlar ve saç dökülmesine karşı korur. Saçları besler ve bir sonraki bakıma hazırlar. Özgün formülüyle, saçları besleyen bakım ürünlerinin tamamlayıcısıdır. Saçları bakım süresine hazırlamak için kullanılabilir. Hassas ve canlılığını yitirmiş saçlara da uygulanabilir. Düzenli kullanıldığında saçların korunmasına, yeniden yapılanmasına, hacim ve güç kazanmasını sağlamak için kullanıma uygundur.

Yves Rocher’ın güçlendirici saç iksiri saçlarınızı derinlemesine besleyen %100 Bitkisel Mikro Yağları ve onarıcı Hibiscus Proteinlerini birleştirerek eşsiz bir formül Ve Formülünde bulunan %100 Bitkisel Mikro Yağlar, mevcut yağ içeriklerinin, saç tellerinin sadece dış katmanını besledikleri ve onardıkları keşfedildikten sonra geliştirilmiştir. Böylelikle saç telinin içine nüfuz ederek, saç telini derinlemesine besler ve onarırlar. Ayrıca dış katmanda kalmadıklarından saça yağlı bir görünüm vermezler.

Coco Loco Coconut Saç Maskesi sadece watsons’da satılıyor. Protein kaybını azaltıp saçları güçlendiren, hasarlı, kuru Ve zayıf saçlar için onarmaya yardımcı oluyor. Yumuşak canlı ve parlak saç yapısı sunan maske iyi bir onarıcı maskedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sağlıklı Ve Parlak Saçlar İçin Bakım Ürünleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

WOPRE ayrıcalıklarından faydalanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, toplamda tamamen ücretsiz!