Kalın kaşların sırrı? Kaşlar Nasıl kalınlaşır?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya bağlantı kopyala

Kalın kaş modası geçmiyor. Hal böyle olunca kaşları ince olanlar kalınlaştırmak için bir çok yönteme başvuruyor. Bunların en başında güzellik merkezlerinde, doğal olmayan boya ile deri altına yapılan işlemler çok kullanılıyor. Sizde basit yöntemlerle kaş kalınlaştırabilirsiniz. İşte o yöntemler.

Kalın Kaşlar İçin Yapmanız Gerekenler

Bir çok yöntemi deneyip başarılı olmadıysanız. Kaşlarınız ince ve şekilsiz ise size anlatacağımız bir kaç yöntem ile kalın kaşlara sahip olabilirsiniz.

Sarımsak ile kaş kalınlaştırma

Öncelikle sarımsağın saç üzerinde de çok faydası var. Hal böyle olunca kaş üzerindede faydası oldukça fazla. Sarımsak kaşları besleyip güçlendirdiği ve yeni kaş çıkardığı çok fazla bilinen ve kullanılan yöntemlerden. İşte size mucizevi tarif; sarımsağı ortadan ikiye bölüp her gün kaşlarınıza sürün. Hafta da birde iki adet havanda dövülmüş sarımsağa çok az zeytinyağ ekleyip krem kıvamına getirin. Kaş fırçanız varsa yoksa kullanmadığınız bir diş fırçası ile kaşlarınıza masaj yaparak haftada bir bu maskeyi uygulayıp üç saat bekletin.

Bitkisel yağlar ile kaş kalınlaştırma

Bitkisel yağlar bir çok cilt problemi için kullanılırken, bir çok ünlü markaların içeriklerinde de kullanılıyor. Bazı bitkisel yağların kaş kalınlaştırmada oldukça faydası var. Özellikle zeytinyağ bunların en başında geliyor. Devamında fındık yağı, hint yağı, çörek otu yağı, badem yağı ve E vitamini yağını karıştırın kulak çöpü yardımı ile kaşlarınıza masaj yaparak uygulayın.

Jiletleme yöntemi ile kaş kalınlaştırma

Kaşlarınız seyrek ise jilet yardımı ile kaşlarınızı kalınlaştırabilirsiniz. Kaşlarınızın şeklini bozmadan kaş şekliniz dışında çıkan kılları jiletleyerek kalınlaştırabilirsiniz.

Nemlendirici kremler ile kaş kalınlaştırma

Nemlendiri kremlerin besleyici özelliği sayesinde kıl köklerini besleyerek güçlendirir. Her gün kaşlarınıza nem oranı yüksek olan her hangi bir nemlendirici kremi sürerek kalınlaştırabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kalın kaşların sırrı? Kaşlar Nasıl kalınlaşır?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

WOPRE ayrıcalıklarından faydalanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, toplamda tamamen ücretsiz!