6 Sağlık Trendi

6 Sağlık Trendi
6 Sağlık Trendi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya bağlantı kopyala

Trend 1: Bağırsaklara dikkat!

Siz de farkında mısınız bağırsak sağlığımız hakkında daha fazla konuşmaya başladık? Yeni trend bağırsaklardaki iltihaplanmanın önüne geçecek şekilde beslenmek ve sindirim için iyi olan probiyotik gıdaları hayatımıza daha fazla sokmak. Kısaca şimdiden probiyotik içeren tarifleri toplamaya başlayın.

Trend 2: Boyutu biraz büyütüyoruz

Koşu bandında zaman geçirmek ve kuvvet antrenmanları zayıflamak ve sağlıklı olmak için iyi yollardır. Ancak bu sene kas inşa etmenin ve dengeli bir vücuda sahip olmanın daha doğru olduğunu düşündüğümüz bir yıl olacak. Kısaca zayıf görünmeye değil, kaslı olmaya daha fazla zaman harcayacağız.

2018’de her yerde göreceğiniz 6 sağlık trendi

Trend 3: Havayı temizlemek

Temiz beslenmenin önemini kavradıysak, bu yıl temiz hava solumanın değerine geçiyoruz. Sizin için bu işi yapan ev içi bitkilerin hangileri olduğunu öğrenmeli ve bu bitkilerden evinize hemen almalısınız. Odalarınızı tozdan, dumandan ve diğer alerjenlerden uzak tutan bu bitkilerle sağlığınızı koruyun.

2018’de her yerde göreceğiniz 6 sağlık trendi

Trend 4: Egzersiz sonrası egzersizi

“Egzersiz sonrasında egzersiz de ne? Bitmedi mi bu çile?” dediğinizi duyar gibiyiz ama merak etmeyin, o kadar da zor bir şeyden bahsetmiyoruz. Bu egzersiz sonrasında yapacağınız gevşeme ve stretching anlamına geliyor ki sizi hem rahatlatıyor hem de yemeğe ve atıştırmalıklara gömülmenizi engelliyor.

2018’de her yerde göreceğiniz 6 sağlık trendi

Trend 5: Doğal çözümlere yönelin

Saçınızı iyileştirmek ya da cildinizdeki problemlerden kurtulmak bu yıl dermatologlarınızın değil, sizin çabanızla gerçekleşecek. Çünkü doğal şampuanlar kullanmak ve saçınızı az yıkamak gibi doğal çözümlerin hepsini deniyor olacaksınız.

2018’de her yerde göreceğiniz 6 sağlık trendi

Trend 6: Daha parlak cilt için vitamin

Günlük cilt bakım rutininizin bir parçası haline getirebileceğiniz, sadece birkaç damla C vitamini serumuyla, vitaminlerin güçlü antioksidan özelliklerini cildinize yedirebilirsiniz. Yaşlanmayı önleyen bu serumlar sayesinde daha parlak, daha sıkı bir cilt, daha az ince çizgi ve daha homojen bir cilt tonu elde edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
6 Sağlık Trendi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

WOPRE ayrıcalıklarından faydalanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, toplamda tamamen ücretsiz!