Doğru Mama Sandalyesi Seçimi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya bağlantı kopyala

Anne sütünün önemini sürekli yazılarımızda vurguluyoruz. Fakat ek gıdaya geçiş dönemimde anneler ve babalar, mama sandalyesi konusunda bir kaç model dışına çıkamıyorlar. Bebekler ek gıdaya başlarken hangi yeme yöntemi seçerseniz seçin (blv, püre) masada sizinle oturması, ailecek yemek yeme alışkanlığı kazanılması çok büyük önem taşır. Gelişen toplumlarda anne babalar çalıştıkları için, birlikte yemek yeme fırsatı çok az buluyorlar. Hal böyle olunca iştahsız yemek yemeyen çocuklar oluyor. Bunun önüne geçmek için ilk iş doğru mama sandalyesi tercih etmek.

Size önerdiğimiz mama sandalyesinin bir çok farklı markaya ait tasarımları mevcut ama içlerinden en kullanılabilir ve rahat olanı bu marka diyebiliriz.

Peg Perego mama sandalyesi, sandalyeye bağlanarak bebeğinizin sizinle birlikte masada yemek yemesine olanak sağlıyor. Ayrıca rahat bağlanıp, katlanması ve hafifliği sayesinde istediğiniz yere götürebilirsiniz. Üç kademeden oluşuyor. Bu üç kademe çocuğunuz büyüdükçe kademe azaltarak rahatça masada oturması için şahane bir özellik. Varolan diğer markalarda bir yada iki kademe oluyor. Hadi o zaman birlikte yemek yemenin keyifini yakalama zamanı…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Doğru Mama Sandalyesi Seçimi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

WOPRE ayrıcalıklarından faydalanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, toplamda tamamen ücretsiz!