Yaz Gelmeden Siz Makyajınızla Hazır Olun

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya bağlantı kopyala

Her mevsimi ifade eden renk tonları var, bu tonlar makyajımıza da yansıyor. Soğuk havaların yerini sıcak havalara bıraktığı bu günlerde, makyajınıza da biraz sıcaklık katalım.

Yazımızda sizler için yaza merhaba makyajı hazırladık. Bir kaç öneri ve renk tonlarıyla yaza sıcacık makyaj tonları ile merhaba diyin. Peki hangi tonlar ve en çok hangi ruj tercih edilmeli, merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam edin. Öncelikle kışın kullandığımız fondötenlerin hepsini revize etmek gerekir. Yazın sıcak havalarda ağarlarmış fondötenler kullanmak istemezsiniz. Bu sebebten inceltilmiş hafif fondötenler tercih edin. Renk konusuna gelirsek yazın, kış mevsimine göre daha koyu renk fondötenler kullanılmalı. Bronz bir ten rengi yakalamak için kullandığınız renk tonundan belki bir kaç ton koyu fondötenler tercih edebilirsiniz.Son zamanlarda çok kullanılan ve vazgeçilmez haline gelen aydınlatıcılar en sık kullandığınız makyaj malzemesi olacak. Özellikle elmacık kemikleri üstüne sürülecek aydınlatıcılar mutlaka yazsın en favori makyaj malzemesi olacak.

Gözler ön planda

Bu mevsim makyajlar da sadelik olacak. Özellikle bütün yüz Ve göz kapaklarınızı pudra ile eşitledikten sonra alığınızın pembesinden göz kapaklarınıza uygulayabilirsiniz hem renk katar hem canlılık sağlar. Fakat ufak bir ayrıntıyı kaçırmamak lazım özellikle kaş altlarınıza mutlaka aydınlatıcı uygulayanıyız. Böylelikle gözleriniz ve kaşlarınız bir bütün halinde görünecek. Bu arada kirpiklerinizi kıvırıp maskara uygulamayı unutmayın.

Dudaklara hangi tonlar uygulanmalı

Kışın nerdeyse herkesin kullandığı Ve çok sevilen koyu renk rujların hepsini kaldırın Ve bahardan, yaz mevsiminden ilham alarak daha canlı renklere geçiş yapın. Özellikle son zamanlarda daha mat rujlar tercih edilsede biz yaz mevsiminde daha parlak ve yarı mat rujlar öneriyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yaz Gelmeden Siz Makyajınızla Hazır Olun

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

WOPRE ayrıcalıklarından faydalanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, toplamda tamamen ücretsiz!