Grunge Trendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya bağlantı kopyala

Makyaj, bir kadının aynasıdır ve kendini en iyi şekilde yansıtabilmek adına bazılarımızın saatlerce hazırlık yaptığını da söyleyebiliriz. Cilt yapımız, yüz hatlarımız ve daha birçok detay, yapacağımız makyajın alt yapısını hazırlıyor. Peki yeni dönem bize neler sunuyor ya da bizden neler bekliyor? Dilerseniz 2018 yılının grunge modasına hep birlikte göz atalım.

Buğulu Bakışlar Yaratın 

90’lı yılların en moda makyaj trendi olan grunge, 2018 yılında bir kez daha hayata geçirilmiş durumda. Ünlü dünyasındaki birçok kadının bu trende ayak uydurması ile birlikte grunge modası bir kez daha gün yüzüne çıktı. Göz kapakları ile birlikte alt kirpiklere uygulanacak far sayesinde daha baygın ve daha dramatik bakışlar yaratmak mümkün. Birçok kadın bu trendin gece makyajı olduğunu söylüyor ancak günün erken saatlerinde sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Geçmişe Yönelim Devam Ediyor

Giyim sektöründeki geçmişe yönelim, makyaj dünyasını da harekete geçirmiş durumda. Bir kez daha 90’lara gitmeye ne dersiniz? O dönemin makyaj trendini yeni dönemde de görebiliyoruz. Donuk ve daha buğulu bakışlara sizler de grunge ile sahip olabilirsiniz. Bu makyaj trendinde de daha çok koyu ve kapalı tonlar tercih ediliyor. Canlı renkler beklentilerinize yanıt vermeyecektir bu yüzden kapalı renkleri bir adım daha öne taşıyabilirsiniz. Bu kusursuz trend ile birlikte sizler de harikalar yaratmaya hazır olun.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Grunge Trendi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

WOPRE ayrıcalıklarından faydalanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, toplamda tamamen ücretsiz!