Bergamot Losyonu Kullanımı

Bergamot Losyonu Kullanımı
Bergamot Losyonu Kullanımı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya bağlantı kopyala

Esansiyel yağlar arasında popülerliğini her geçen gün arttıran bergamot, birbirinden farklı amaçlar için kullanılabilmektedir. Evlerin ya da farklı mekanların ferahlatılmasında tercih edilen bergamot losyonu, kötü kokuların azaltılmasına yardımcı olur. Aynı zamanda yoga, meditasyon gibi konulara ilgi duyanlar, belirtilen losyonu tercih ederek stresten arınma imkanı da bulabilirler. Bergamot, stresin azaltılmasında ve rahatlama hissinin ortaya çıkmasında son derece etkilidir.

Aromaterapi Uygulamaları İçin Avantajlı 

Gece yatmadan önce yastıklarına ya da yataklarına bergamot losyonu damlatan kişiler bu sayede rahat ve deliksiz bir uyku geçirebilirler.

Stresin azaltılmasına, duyuların harekete geçirilmesine ve vücudun dengelenmesine yardımcı olan bergamot, doğal olması nedeniyle zararı yoktur. Kokulara karşı alerjisi olanlar bile az miktarda kullandıklarında problem yaşamazlar. Bergamot losyonunun etkisinin artabilmesi için güvenilir ve organik ürün satan mekanlardan alınmasında fayda vardır.

Güneş lekesi riski: Bergamot losyonunu özellikte cilde uyguladıktan sonra hemen güneşe çıkmamakta fayda vardır. Belirtilen losyon, güneş yanığı ve leke gibi problemlerin artmasına neden olabilir. Gece ya da güneşin olmadığı kapalı alanlarda kullanılmasında fayda vardır.

Kuru Ciltler İçin Kullanıma Uygun 

Ciltleri kuru ve hassas olanlar, düzenli bir şekilde bergamot losyonu kullandıklarında nem problemlerinden kurtulabilirler. Özellikle ayaklar, eller, bacaklar ve dirseklerde etkili olan ürün, vücudun nem ihtiyacını karşılar.

Düzenli kullanılması durumunda kuruluk ve pullanma problemlerinden kurtulmak mümkündür. Mevsim geçişlerinde kuruluk sorunu daha çok artanların mutlaka organik bir Bergamot losyonu edinmelerinde fayda vardır. Doğal olduğu için hassas cilde sahip kişiler tarafından tercih edilebilir.

Cilt sorunu ya da kırışıklık problemi yaşamak istemeyenlerin belirli aralıklar ile losyonu kullanmalarında fayda vardır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bergamot Losyonu Kullanımı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

WOPRE ayrıcalıklarından faydalanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, toplamda tamamen ücretsiz!