“Harika haftalar” Kitabı

harika-haftlar-kitabi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya bağlantı kopyala

Anne çocuk kitapları için Kitapçıya gittiğimizde çok fazla kitap görüyoruz. Hangisi aradığımız kitap hangisi daha faydalı derken bakındığımız süre içinde bir kitaba karar veriyoruz.

harika-haftalar

Eğer eğitici kitaplar alınacaksa mutlaka ne istediğinizi bilmeniz gerekiyor. Anne Baba ya yönelik kitaplar mı? bebeğe yönelik kitaplar mı? Bu hafta sizlerden gelen yoğun istek üzerine anne bebek kitaplarını derledik.

 

Kitapçılarda çok fazla yayın varken yanlış kitap almak kaçınılmaz oluyor. “Harika Haftalar” kitabı hafta hafta bebeğinizin gelişimini anlatırken bebeğinizin ilk 20 ayındaki en önemli gelişim haftalarını destekleme ve bu 10 zorlu evreyi büyülü sıçramalara dönüştürme rehberi.

 

Harika haftalar kitabı yazarları olan Dr. Hetty Van de Rijt ve Dr. Frans Plooij eğitimlerini tamamladıktan sonra, insan anne ve yavrularını kendi ev ortamlarında gözlemleyip filme alarak HarikanHaftalar’ı yazmışlar.

Bebekler her zor dönemde zihinsel gelişmelerinde bir sıçrama yapmaktaydılar. Her defasında bir algılama denetim sistemi, mevcut hiyerarşik denetim sisteminin yerini alıyordu

Bu kitap size ne sunuyor?

Zor anlarda destek olma, özgüven, bebeğinizi anlamaya yardımcı olmak, bebeğinizin oyun oynama ve öğrenmesine yardımcı olmanın ipuçları ve bebeğinizin gelişimi hakkında eşsiz bir anlatım.

Harika haftalar kitabının aynı zamanda aplikasyonu var. Kitabı almadan önce aplikasyonu indirip bebeğinizi hafta hafta takip edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Harika haftalar” Kitabı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

WOPRE ayrıcalıklarından faydalanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, toplamda tamamen ücretsiz!