Efsane gitar virtüözü Joe Satriani Türkiye’ye geliyor

Efsane gitar virtüözü Joe Satriani Türkiye'ye geliyor
Efsane gitar virtüözü Joe Satriani Türkiye'ye geliyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya bağlantı kopyala
Olmazları olduran festival markası İstanbul Blue Night, BKM organizasyonuyla 2018 yazına damga vuracak. Rock müziğin birbirinden önemli isimlerini müzikseverlerle buluşturacak konser serisi 27 Temmuz’da dünyanın en saygın gitar virtüözlerinden Joe Satriani’yle başlıyor.

İstanbul Blue Night, 2018 yazının en unutulmaz konserleriyle yine olmazları olduracak. BKM organizasyonuyla düzenlenen konser serisinin ilkinde dünyanın en önemli gitar virtüözlerinden Joe Satriani, Mart 2018’de çıkardığı yeni albümü “Beyond the Supernova”nın ardından çıktığı dünya turnesi kapsamında, 27 Temmuz’da KüçükÇiftlik Park’ta sahne alacak. Joe Satriani’nin heyecanla beklenen sahne performansının özel konuğu ise Türk Heavy Metal Müziği’nin köklü temsilcisi Pentagram.

27 Temmuz akşamı KüçükÇiftlik Park’ta Joe Satriani ile aynı sahneyi paylaşacak olan metal müziğin Türkiye’deki öncüsü Pentagram’ın üyeleri konser öncesi Joe Satriani hakkındaki düşüncelerini şöyle dile getirdiler ;

Tarkan Gözübüyük: Satriani, tek kelime etmeden anlattığı kozmik hikayelerle bizi tedavi etti. Gitaristleri, serseri karizmasıyla prim yapmak yerine frekans ve titreşim evrenini keşfederek müzisyen olmaya özendirdi. Bilen bilir, hiçbir mukayese yahut kompliman kendisini tarif etmeye yetmez.

Metin Türkcan: Satriani özellikle melodik soloları ile bana her zaman ilham vermiş çok değerli bir müzisyen ve harika bir insan…Kendisi ile aynı sahneyi paylaşacak olmak gerçekten muhteşem.

Hakan Utangaç: Satriani birçok insanın gitar çalmaya başlama sebebinin yanı sıra, gitaristlerin albüm çıkartma furyasına da etki etmiş bir uzaylı.

27 Temmuz akşamı meraklıları için benzersiz bir müzik ziyafeti yaşatacak olan Joe Satriani konserinin hemen ardından İstanbul Blue Night KüçükÇiftlik Park’ta; Ağustos ayında efsanevi Oasis grubunun kurucusu ve solisti Liam Galliger ile İngiliz alternatif rock grubu Starsailor’ı, Eylül’de ise Imagine Dragons’ı BKM organizasyonuyla ağırlayacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Efsane gitar virtüözü Joe Satriani Türkiye’ye geliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

WOPRE ayrıcalıklarından faydalanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, toplamda tamamen ücretsiz!