Cumhuriyetin 100.Yılında Narlıdereli çocuklardan Dünya derecesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya bağlantı kopyala

Narlıdere Belediyesi tarafından açılan resim kurslarına katılan çocuklar, Cumhuriyetimizin 100. yılında uluslararası yarışmalardan 7 dünya birinciliği ve çeşitli ödüllerle dönerek büyük bir başarı elde etti. Belediye Başkanı Ali Engin, “Cumhuriyetimizin 100. yılında uluslararası yarışmalardan ödüllerle dönen bu başarılı gençleri, ailelerini ve hocaları Feraye Taşkıran’ı tebrik ediyorum” dedi.

Cumhuriyetimizin 100. yılında uluslararası yarışması

Cumhuriyetimizin 100. yılında uluslararası yarışmalardan 7 dünya birinciliği ve çeşitli derecelerle dönen Narlıdere Belediyesi Çocuk Resim Kursu öğrencileri, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’i ziyaret etti. Başkan Engin, ödül alan başarılı öğrencileri ve ailelerini makamında ağırladı, çocukları tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Dünya çocuklarının 38 ülkeden katıldığı yarışmalardan ödüllerle dönen minik yetenekler, “Ata’mızın İzindeyiz” pankartıyla Başkan Engin’i ziyaret ederek Türkiye’nin adını duyurmaktan gurur duyduklarını ifade etti.

Başkan Ali Engin, belediyenin açtığı resim kurslarına katılan ve uluslararası yarışmalarda ülkemizi başarıyla temsil eden öğrencileri tebrik ederek şunları söyledi: “Çocuklarımız duygularını, uçsuz bucaksız hayal güçlerini resimlerle yansıtabiliyorlar. Pablo Picasso’nun ‘Bir çocuk gibi resim yapmak bütün ömrümü aldı’ sözünden onların yaptıkları resimlerin ne kadar eşsiz olduğunu anlayabiliriz. Narlıdere Belediyesi olarak çocuklarımızın hayallerinin peşinden gitmesini her zaman destekliyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında uluslararası yarışmalardan ödüllerle dönen evlatlarımızı, ailelerini ve hocaları Feraye Taşkıran’ı tebrik ediyorum. İnanıyoruz ki çocuklarımız elde edecekleri yeni başarılarla bizleri gururlandırmaya devam edecek.”

Narlıdere Belediyesi Çocuk Resim Eğitmeni Feraye Taşkıran da kurslara katılan çocukların çalışkanlıkları ve özverileriyle büyük başarılar elde ettiğini belirtti. Taşkıran, “Cumhuriyetimizin 100. yılında bu ülkenin, Narlıdere’nin evlatlarının katıldıkları yarışmalardan birinciliklerle ve ödüllerle dönmesi bizlere büyük bir sevinç ve gurur kaynağı oldu. Çocuklarımız, bu sene yurt içi ve yurt dışından 126 ayrı dereceyle dönerek resim konusunda ne kadar yetenekli olduklarını gösterdiler. Bizlere bu imkânları sunan Ali Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Ödül Listesi:

Mila Yılmaz – Picasso Star Artist Ödülü (Birincilik)

Sarp Doğanoğlu – Frogs Are Green (Birincilik)

Kuzey Gülcan – Bitola, Makedonya Picasso (Birincilik)

Naz Derin Nalbantoğlu – İmaj, Fransa Picasso Star Artist Ödülü (Birincilik)

İris Şanlıtürk – İmaj, Fransa Centre Pour Unesco (Birincilik)

Zürmre Nur Orhan – İmaj Centre Pour Unesco (Birincilik)

Zeynep Özben – Türk Kültür ve Miras Vakfı (Birincilik)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhuriyetin 100.Yılında Narlıdereli çocuklardan Dünya derecesi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

WOPRE ayrıcalıklarından faydalanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, toplamda tamamen ücretsiz!