Özbekistan’da Sağlık Turizmi Fuarı Gerçekleşti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya bağlantı kopyala

Türkiye’den bir sağlık turizmi firması olan Hoops World Tourism, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te düzenlenen 2. Özbekistan Sağlık Hizmetleri ve Sağlık Turizmi Fuarı’na katıldı. Fuar, Türkiye’nin sağlık turizmi konusundaki deneyim ve hizmetlerine büyük ilgi gördü.

Hoops World Tourism Yönetim Kurulu Başkanı Afet Ayaz, fuar sonrasında yaptığı açıklamada, “Özbekistan’da gördüğümüz yoğun ilgi ve ilgi bizim için büyük bir memnuniyet kaynağı oldu. Ülkemize döndüğümüzde, yorgunluğumuzu büyük bir gurur ve sevinçle değiştiren bu başarıyı tüm ekibimizle paylaşıyoruz. Dünyanın dört bir yanına sağlık hizmetleri sunma misyonumuzla çalışmalarımıza devam ediyoruz,” dedi. “Türkiye, sağlık turizmi alanında hızla büyüyor!”

Bu önemli organizasyon, dünya genelinde sağlık turizmi alanındaki seçkin fuarlar arasında kabul ediliyor. Hoops World Tourism, bu etkinlikte Özbekistan’da bir sağlık turizmi acentesi ile stratejik iş birliği anlaşması gerçekleştirdi. Ayaz, “Özbekistan’da sunulan fırsatlar ve Türkiye’deki sağlık turizminin geldiği nokta, bu iş birliğinin ne kadar değerli olduğunu gösteriyor. Türkiye’deki sağlık turizminin son yıllarda nasıl geliştiğini görmek ve bu gelişmeyi uluslararası alanda taçlandırmak bizim için büyük bir onur,” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz günlerde birinci yıl dönümünü kutlayan Hoops World Tourism’in kutlama etkinliğinde Ayaz, “Bir yıl gibi kısa bir sürede uluslararası alanda bu kadar büyük başarılar elde etmek bizim için büyük bir gurur kaynağı. Özbekistan anlaşması, gelecekte gerçekleştireceğimiz iş birliklerinin sadece başlangıcıdır,” dedi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Özbekistan’da Sağlık Turizmi Fuarı Gerçekleşti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

WOPRE ayrıcalıklarından faydalanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, toplamda tamamen ücretsiz!