D Vitamini Kanserden Koruyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya bağlantı kopyala

D vitamini bağışıklığı güçlendirirken, kanserdende koruyor. Son yıllarda en çok dile getirilen sağlık sorunlarından biri olan D vitamini eksikliği bağışıklık İçin oldukça zararlı. Yapılan araştırmalarda D vitamini kansere ve bağışıklığa etkisi olduğu görüldü.

D Vitaminin Faydaları

Yapılan araştırmalar gösteriyorki D vitamini eksikliği yüzde 50, D vitamini yetersizliği ise yüzde 20 oranında. D vitamini yüzde 95 oranında güneşten sağlanıyor.D vitamini eksikliğinin başlıca nedeni insanların güneşten yeteri kadar faydalanamamasından kaynaklanıyor. D vitamini eksikliği tüm dünyadaki küresel bir salgın olduğu düşünülüyor.D vitamini eksikliği olan kişilerin özellikle saat 11.00 ile 15.00 arasında bacakların, kolların Ve yüzün koruyucu krem sürülmeksizin güneşte bırakılmasını öneriyor. Kıyafetlerin yaklaşık 10 faktörlük koruyucu özelliği olduğu direk tene temas etmesi ayrıca önerilerden biriyken bir diğeri eklem yerlerinin güneş görmesi daha etkili olduğu söyleniyor.

D vitamini eksikliği kişinin tek başına teşhis edip kendi kararı ile D vitamini ilacı kullanması oldukça zararlı çünkü D vitamini eksikliği kadar, fazlasında oldukça zararlı. Bu sebebten doktorunuza danışmadan D vitamini içeren ilaçlar kullanmayınız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
D Vitamini Kanserden Koruyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

WOPRE ayrıcalıklarından faydalanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, toplamda tamamen ücretsiz!