5-6 Mayıs Etkinlik Takvimi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya bağlantı kopyala

Yoğun istek üzerine Anne ve çocuklara özel etkinlik programı çizelgesi hazırladık. Bu çizelgede neler mi var? Tiyatro oyun atölyeleri gösteri ve bir çok şey… Hafta içi çalışıp hafta sonu çocuklarıyla geçiren ailelere güzel bir hafta sonu İçin nerede nasıl etkinlikler var sizlerle her hafta paylaşıyor olacağız. Bu hafta sonu İçin size ufak bir program hazırladık. Umarım beğenirsiniz.

Akasya Acıbadem Avm de

5-13 yaş çocuklara özel atölyeler açıldı. Atölye katılımları kontenjanla sınırlı olduğu İçin biran önce yer ayırtmayı unutmayın. Ayrıntılı bilgi için akasyakultursanat.com ‘u ziyaret edebilirsiniz.

Emaar Square Mall ‘da

Lego Festivali düzenleniyor her hafta başka bir etkinlik düzenlenen Emaar Akvaryumda bu hafta Legolar şahane bir gün geçirebilirsiniz. Tarih 5-6 mayıs kaçırmayın!

Akasya Acıbadem Avm de

Bu hafta birbirinden güzel tiyatrolar var. Biletlerini biletix ‘den temin edebilirsiniz.

Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezinde

Düzenlenen tiyatro kitabı ile beğeni kazanan “Kara Balık” hikayesini anlatıyor. Hikayeden Kısaca bahsetmek gerekirse: “Küçük bir derede yaşayan (Küçük Kara Balık) farklı yerleri, denizleri merak edip dururmuş. Bir gün hayallerini gerçekleştirmek için bu yolculuğa çıkmaya karar vermiş. Yol boyunca birçok maceranın içine girip çıkan Küçük Kara Balık sonunda hayal ettiği açık denizlere ulaşmış. Ayrıntılı bilgi ve bilet fiyatları İçin size link bırakacağız. Küçük kara balık

Bir Varmış Bir Yokmuş Cafe

Haftanın her günü etkinliklerle dolu olan çocuklara özel hazırlanmış şahane bir cafe. Hem sizin güzel vakit geçirebileceğiniz hemde çocukların birbirinden farklı etkinliklere katılabileceği lezzetli ikramları ile hem size hem çocuğunuza hitap ediyor.Birvarmısbiryokmuscafe.com ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
5-6 Mayıs Etkinlik Takvimi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

WOPRE ayrıcalıklarından faydalanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, toplamda tamamen ücretsiz!