Netflix’ten gençlere “Kısa Dizi Yazım Atölyesi”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya bağlantı kopyala

Netflix, Genç Yeteneklere Yönelik “Kısa Dizi Yazım Atölyesi” Düzenliyor

Lider eğlence platformu Netflix, Türkiye’deki yaratıcı yetenekleri desteklemek ve geleceğin kreatif sektör liderlerini yetiştirmek amacıyla özel bir atölye çalışması başlatıyor. “Netflix Kısa Dizi Yazım Atölyesi” isimli bu projenin özel bir yönü var; kontenjanı depremden etkilenen bölgelerdeki üniversitelerde okuyan öğrencilere ayrılmıştır.

Bu özel atölyeye katılmaya hak kazanan 20 öğrenci, İnönü Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi ve Akdeniz Üniversitesi’nden seçilmiş yetenekli gençlerden oluşmaktadır.

Atölye programı, tam bir yıl sürecek ve ilk aşaması yakın bir tarihte Antalya’da başlamıştır. Bu aşamada, öğrencilere uluslararası dizi ve film yönetmeni ile yapımcısı Luke Eve ve senarist Melisa Üneri gibi sektörün önde gelen isimlerinden eğitim verilmektedir. Eğitim programının ilerleyen aşamalarında, öğrenciler Netflix ekibi ve Türkiye’nin önde gelen sanatçıları tarafından verilecek çevrimiçi eğitimlere katılma fırsatı bulacaklar.

Atölye sonunda, katılımcılar kendi kısa dizi projelerini geliştirerek Netflix Türkiye yetkililerine sunma şansını elde edecekler. Bu proje, genç yeteneklerin sektöre adım atmaları ve yaratıcılıklarını Netflix platformunda paylaşmaları için büyük bir fırsat sunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Netflix’ten gençlere “Kısa Dizi Yazım Atölyesi”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

WOPRE ayrıcalıklarından faydalanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, toplamda tamamen ücretsiz!