Harms of Not Drinking Water to the Body

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suyun bir çok hastalığı rahatsızlığı önlemede çok etkili olduğunu hepimiz biliyoruz. İşte az su içmenin vücuda verdiği zararlar çok fazlayken kalıcı hasarları göz ardı edilmeyecek gibi değil.Günde ortalama 8 bardak su içmemiz gerekirken vücudumuz 10 bardak su kaybediyor.İnsan vücudunda Beynin %75’i kanın %92’si kasların %75’i kemiklerin %22’si Sudan oluşuyor.Suyun cilde olan faydası çokken çeşitli hastalıklara faydası oldukça fazla hal böyle olunca su içmek hayati neden teşkil ediyor.

What happens when you don't drink water?

Yorgunluk: su vücudun en önemli enerji kaynağıdır. Su içmediğiniz taktirde yorgunluk Ve halsizlik artar.Astım ve Alerji: susuz kalınca, vücud Sudan tasarruf etmek için hava yollarını daraltıyor. Siz daha sussuz kaldığınızı hissetmeden alerjik reaksiyonları düzenleyen hücre salgısını azaltıyor.Yüksek kan basıncı: kanın %92’si sudur. Vücûd susuz kaldığı zamanlarda kan kalınlaşır akışı yavaşlar ve kan basıncına sebeb olur.Cilt problemi: su yolu ile atılan toksinler susuz kalınca atılamaz ve her türlü cilt problemi içim savunmasız hale getirir.Su içmediğinizde, sindirim yavaşlar kabızlık artar ve kilo vermede yavaşlamalar olur.

Recent research shows that people who do not drink water have a higher risk of heart attack and heart palpitations than those who do. In addition, drinking water causes other major problems, the most important of which are headaches, forgetfulness, loss of concentration, dry skin, depression, itching, and premature aging.

0
Happy
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
annoyed
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Harms of Not Drinking Water to the Body

You can subscribe to our newsletter completely free of charge.

Don't miss the opportunity and start your free e-mail subscription now to be informed about the latest news.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

WOPRE ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!