Yaşlanmayı Geciktirmek Mümkün mü?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşlanma korkusu yeni nesil kadınlarda çok daha belirgin bir hal almış durumda. Kozmetik ürünlere olan ilginin artması bunun en net örneklerinden bir tanesidir. Markalar da harekete geçmiş durumda ve anti aging destekli ürünler ile birlikte piyasayı ele geçirdiklerini görebiliyoruz. Peki gerçekten yaşlanmayı geciktirmek mümkün mü? Cilt yapınıza uygun kozmetik ürünlerin yanı sıra evde doğal yollarla da bunu sağlamanız mümkündür. Dilerseniz neler yapabileceğinize de hep birlikte göz atalım…

Uyku, Gerçek Bir Anti Aging Etkisi Sunuyor

Zihinsel ve bedensel rahatlamanın en doğal yollarından bir tanesi hiç şüphesiz düzenli ve sağlıklı uykudan geçiyor… Uyku düzenini sağladığınız takdirde her iki anlamda da kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ve uzmanlar, uykunun doğal bir anti aging etkisi yarattığını ifade ediyor. Yoğun iş hayatı, stres ve endişeden uzak kaldığınız uyku anı, yaşlandırmayı geciktiren doğal yöntemlerden bir tanesidir.

Kalori Kontrolü Yaşlanmayı Geciktiriyor

Kalori kısıtlaması ile birlikte telomeraz aktiviteleri de belli oranda artış gösteriyor… Telomerlerin kısalmasını engelleyebildiğiniz takdirde ömrünüz de daha uzun olacaktır. Bunun için yapmanız gereken şey ise kesinlikle kalori kontrolü olacaktır. Tükettiğiniz gıdalarda daha kontrolü davranabilir ve kendinize bir sınırlama getirebilirsiniz. Bunun için diyetisyenlerden yardım alabilir ve uzman kontrolünde hayatınıza devam edebilirsiniz. Emin olun bu sayede daha sağlıklı ve daha uzun bir yaşam karşınıza çıkacaktır.

0
Happy
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
annoyed
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yaşlanmayı Geciktirmek Mümkün mü?

You can subscribe to our newsletter completely free of charge.

Don't miss the opportunity and start your free e-mail subscription now to be informed about the latest news.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

WOPRE ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!