Gülten Akın Şiirleri Tüyap Kitap Fuarı’na konuk oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya bağlantı kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Emre Koyuncuoğlu tarafından Gülten Akın’ın şiirlerinden ilham alınarak hazırlanan ve yönetilen “Ben Nergisten Sorumluydum” adlı etkinliği sanatseverlerle buluşturdu.

30 Ekim 2023 Pazartesi günü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Interexpo Salonu’nda düzenlenen “İstanbul Şiirle Buluşuyor” başlıklı gösteri, izleyicilerin büyük takdirini kazandı.

Gülten Akın’ın Şiir Evreni Sahneye Taşındı

Yönetmen ve oyuncuların işbirliğiyle, dekor, kostüm, müzik ve görsel tasarımın bir araya geldiği sahne performansı sayesinde izleyiciler, Gülten Akın’ın şiir evrenine özgü bir atmosferde etkinliği deneyimledi.

  1. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı kapsamında gerçekleştirilen imza günü, söyleşi ve diğer etkinlikler arasında öne çıkan “Ben Nergisten Sorumluydum,” izleyicilere tiyatro aracılığıyla Gülten Akın’ın şiir dünyasının kapılarını araladı.

Emre Koyuncuoğlu tarafından uyarlanıp yönetilen etkinlikte, Radife Baltaoğlu, Sevil Akı, Yeşim Koçak, Işıl Zeynep Karaalp, Şirin Asutay, Ebru Üstüntaş ve Elvan Boran gibi oyuncular rol aldı.

Sahne ve kostüm tasarımı Ahsen Nur Yaman’a, ışık tasarımı Mustafa Türkoğlu’na, canlı müzik ise Aydın Yıldız ve Altuğ Kutluğ’a aitti. Göksel Arslan ve Asrın Gurur Kuyucak da etkinlikte asistan olarak görev aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gülten Akın Şiirleri Tüyap Kitap Fuarı’na konuk oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

WOPRE ayrıcalıklarından faydalanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, toplamda tamamen ücretsiz!